zaterdag 31 december 2011

Ideeën Update

Lieve spelers, jullie hebben eerder deze week een aantal ideeën naar ons gestuurd. Wij, het Landleven Team, zijn daar natuurlijk heel blij mee! En we willen jullie vanaf nu beter op de hoogte gaan houden over wat er met deze ideeën gebeurt.

Daarom gaan we hierover voortaan wat meer communiceren. We doen daarbij ons best om zo veel mogelijk ideeën te behandelen. Toch moeten we bekennen dat het niet mogelijk is om elk idee apart te beantwoorden. Heb je een idee gestuurd en wordt dat niet beantwoord? Ga er dan vanuit dat het niet mogelijk is om je idee in het spel in te voeren. Natuurlijk mag je altijd dezelfde ideeën nogmaals aan ons sturen. Want het kan natuurlijk ook zijn dat we je mail of reactie over het hoofd zien.

Het idee om OP en Kunstmest op te nemen bij Gratis Cadeaus heeft het jammer genoeg niet gehaald. OP´s sturen aan je buren heeft niet zo veel zin, omdat buren elk cadeau dat ze krijgen, nu al kunnen inruilen tegen OP´s. Kunstmest hoef je niet cadeau te doen aan je buren, omdat je al bij je buren al op bezoek kunt en hun land kunt bemesten.

Ook wanneer je meer OP´s wilt hebben, kun je altijd kijken of je geen cadeaus die je toch niet echt nodig hebt, kunt inruilen tegen OP´s.

Verder was er het idee om de dieren van je buren te kunnen voeren. Dit idee deed het goed in de teambespreking. Garanderen kunnen we niets, maar we denken erover na om dieren te kunnen voeren met je eigen dierenvoer.

Tenslotte hebben we het idee besproken om NOG grotere boerderijen mogelijk te maken dan het maximum van nu (35x35). Dit idee vinden we heel goed, maar stellen we voorlopig uit. We willen eerst de huidige laadproblemen oplossen waarmee grote boerderijen nu al te kampen hebben.

Heb je zelf ook ideeën? Deze zijn altijd welkom!! Je kunt ze mailen naar lennardlandleven@gmail.com. Lennard zal alle ideeën bekijken, en zo veel mogelijk iedereen antwoorden. Goede ideeën zal hij bespreken in het team.

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Komen er ook nog nieuwe opdrachten? De laatste voor mij was oogst 20 sinaasappels en 20 kersen. Jammer dat er geen nieuwe opdrachten meer zijn, vind dat juist zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, er komen ook nieuwe opdrachten. Zie ook deze posting op het Forum op Facebook: https://apps.facebook.com/forumforpages/179034765498357/30d17985-99cb-41c5-b40f-659034c30c9e/0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien nog wat nieuwe troffeen? Ik merk dat ik vooral de groenten zaai waarmee ik wat kan verdienen. Misschien is het een optie om ook bloemen troffeeen of andere machines/zaadjes toe te voegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zit zelfs al in de ideeenbox! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb een probleem met kados te versturen kan iemand mij zeggen hoe dat kan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo allemaal

  ik heb een vraag ik heb buren 300 en nog wat en nu zie ik steeds buren die ik had uitgenodigd weer opnieuw moet uitnodigen hoeveel buren mag je eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen