dinsdag 17 januari 2012

Wat is Landleven Test?

Naarmate we Landleven steeds verder ontwikkelen, wordt de programmatuur van het spel steeds ingewikkelder. Toch willen we zo veel mogelijk fouten in het spel voorkomen, met name als we nieuwe dingen in Landleven inbrengen. 

Landleven Test dient om nieuwe dieren, machines, opdrachten etcetera uit te proberen, voordat ze in het 'echte' spel komen.

We nodigen graag alle Landlevers uit om ons te helpen bij het testen. Voor sommige functies in het spel, bijvoorbeeld cadeaus sturen of bemesten, zijn buren nodig. Bovendien geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom dus gerust op Landleven Test en laat het ons weten als er iets niet klopt.

Testversie
Natuurlijk blijft Landleven Test wel een testversie. Dit betekent dat er een grotere kans bestaat dat sommige dingen niet werken, of slecht werken. Wij repareren dit wel, maar dit kan langer duren dan je van ons gewend bent. We geven immers prioriteit aan het 'echte' Landleven; Landleven Test komt wat bugs betreft op de tweede plaats.

Toch is het leuk om af en toe eens op Landleven Test te kijken. Je ziet de nieuwe dingen hier al voordat ze in het echte spel geupload worden!

Je vindt Landleven Test hier (opent in nieuw venster).
(Let op: Als je Facebook in de veilige, "https://" modus gebruikt, werkt Landleven Test niet.)

13 opmerkingen:

 1. hoe kom ik op landleven test??????????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie opmerking. Je vindt Landleven Test hier: http://apps.facebook.com/nl-test/facebook/

  Ik zal het ook in de tekst erbij zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toch zou het handiger zijn als je de bugs in lanleventest wel zou fixen , je wilt dat wij de dingen voor je uittesten dan moet de boel ook wel kunnen blijven draaien en dat gaat niet als je geen bug fixt of er langer over doet, nu zit ik met een bug en hoelang mag ik hierop w8 eer jullie die bug gaan aanpakken, leuk om jullie spel te testen maar nog leuker als jullie ook de boel weer kunnen oplossen inplaats van dit nou juist pas op de 2de plaats te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We lossen het wel op, maar het 'echte' spel heeft natuurlijk prioriteit...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. help,
  de laatste 2 dagen krijg ik het volgende te zien als ik ll-test opstart: "Veilig gebruik van de browser wordt niet ondersteund.
  Deze toepassing ondersteunt nog niet veilig browsen (HTTPS). Meer informatie
  Ga naar Apps en Spellen" enig idee wat ik daar kan aan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wie kan mij helpen?

  heb een hertenhok met hert gekocht, dit hert eet bonen maar ik kan ook hertenvoer vragen bij gratis cadeau,heb een zak op het land geplaatst, een zakje ervan af gehaald maar het voer gaat niet in de bak. hoe werkt het?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is misschien een andere hert want er is nog een hert bij troedeldieren dat met die spaarpot en die heeft zon eten nodig

   Verwijderen
 7. nog een andere vraag is er een knop zodat je er op klik je een cadeau stuurt naar al je vrienden wat dat zou heel handig zijn als je veel vrienden hebt
  groetjes anoniem

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik kan geen kado,s sturen op farm test en ook geen pakken wat vrienden sturen ik kan ook geen verzoeken sturen van vrienden wat kan ik hier aan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kon vroeger op Landleven test, maar nu krijg ik telkens een foutmelding. Ik heb nochtans niets gewijzigd bij instellingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ken het niet spelen omdat ik melding krijg dat pagina niet ken worden weergeven, hoe ken dit en wat ken ik eraan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. als je wilt dat landleven het doet moet je naar start menu gaan en dan staat er wel naast uitvoeren tik bij uitvoeren dan in cmd en dan staat er wat in je beeld en als je dan ergens op dat paginaatje landleven step up in tikt
  doet hij het weer

  BeantwoordenVerwijderen