vrijdag 20 januari 2012

Landlevers zeggen Ja tegen Boterfruit


Lieve boerinnen en boeren. Soms dreigt er slaande ruzie te ontstaan in het Landleven Team en lopen de gemoederen hoog op. Moeten we een bepaald idee wel of niet invoeren? Gelukkig hebben we altijd jullie nog om ons goede raad te geven. 

En dat hebben we geweten. Op het Prikbord van de offiële Landleven-pagina op Facebook vroegen we jullie gisteren of het een goed idee zou zijn om boter en fruit te combineren. 'Boter-fruit' dus.

De ene helft van het team was voorstander. Boterfruit is leuk, want dan kun je heel veel dingen maken zoals Aardbeienboter, Bosbessenboter, Mangoboter etcetera. De andere helft van het team, waaronder Lennard, zag de reacties al voor zich: Boterfruit is belachelijk, het bestaat niet echt, ga liever iets doen wat meer 'boerderij-achtig' is.

Maar de uitslag van de poll is duidelijk. Op het moment dat we dit schrijven, zijn 194 spelers voorstander van Fruitboter, slechts 25 zijn tegen. Dus coming soon in Landleven: Boterfruit!

6 opmerkingen:

 1. Waarom zou boterfruit niet bestaan jullie weten toch dat er chocoladeboter bestaat proef dat maar eens lol gr uit salou jullie helpen mij de winter door

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh gogle find alles zeg dat maar aan de rest van het team die zeggen dat het niet echt bestaat klik maar op dit linkje http://www.viannys.nl/html/fruitboter.html daar vind je deze botertjes ohh graag een boter machine kado aan mij voor de research lol Pruimenboter met rode port

  Bessenboter met verveine
  Appel salie boter
  Kruidige perenboter
  Tomatenboter

  gr Maurice Termaaten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe... Ja, we vonden inderdaad iets op internet, maar heel heel weinig. Niemand van ons heeft ooit zoiets in de supermarkt gezien en er ook nog nooit iemand over horen praten.... nu ja, wel over 'peanutbutter' dan. Dus het leek sommigen van ons wel heel erg vreemd.

  Leuk dat we ook in Salou gespeeld worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo landleven!

  wanneer kunnen we de boters verwachten en hoe gaan we dat maken??? daar ben ik zeer nieuwsgierig naar! :)

  groeten,

  Marijke Klören

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marijke,

  Het is nog niet precies bekend wanneer de Fruitboters hun intrede maken in Landleven. We gaan nu eerst verder met het ontwikkelen hiervan: er moet een nieuwe machine worden ontworpen en geprogrammeerd, er moeten nieuwe items worden ontworpen, en alles moet getest worden voordat we het in het spel kunnen uploaden.

  Normaal is dat een kwestie van 1 tot enkele weken.

  Zodra de Fruitboter beschikbaar is, lees je dat hier en op het Prikbord van Landleven! (En ook op de Twitterfeed trouwens. Voor de mensen die op Twitter zitten: Volg www.twitter.com/LandlevenL )

  BeantwoordenVerwijderen