donderdag 29 december 2011

Landleven laadt niet meer of laadt slecht. Wat kan ik doen?

De volgende dingen kunnen helpen.
 • Maak de cache en cookies van je computer leeg. Hoe je dat kunt doen, staat hier: https://www.facebook.com/help/?page=185360664848864 .
 • Gebruik als browser Mozilla Firefox. Op deze browser werkt het spel in de meeste gevallen het best.
 • Ga na of je internetverbinding goed werkt.
 • Reset de router van je internetverbinding.
 • Zorg dat je de meest recente versie hebt van browser en flash player.5. Gebruik indien mogelijk een andere computer.
 • Sluit eventuele downloads tijdens het spelen.
 • Gebruik een ander landschap dan "Het Sneeuwt". Dit landschap veroorzaakt traagheid.
 • Verklein je boerderij: hoe groter je boerderij, hoe langer de laadtijden van alle functies in het spel.

20 opmerkingen:

 1. Goeden dag,

  Sinds vrijdag 24 februari heb ik behoorlijke problemen met het zaaien en oogsten van de gewassen. Het gaat zo verschrikkelijk traag dat het bijna niet te doen is. Ik vind dit verschrikkelijk jammer omdat ik een zeer fanatieke speler van dit voortreffelijke spel ben. Ik heb eeb Tele2 20 Mbits verbinding waarmee ik snelheden haal van 1.3 Mb/sec, ik werk met de nieuwste versie van Google Chrome.
  Voorheen heb ik geen last gehad! Mijn gebruikers naam is marijkeplug@hotmail.com. Ik hoop op een spoedige oplossing want ik heb nu al afkick verschijnselen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi,

  wil graag verder met mijn spel sinds vanmiddag wil het spel niet laden. wel mijn facebook. Mijn vriendin kan er wel gewoon op en vrienden van mijn ook. het ligt niet aan mijn verbinding en ook niet aan mijn laptop.

  Wat kan ik hieraan doen. Wil graag spelen maar lukt niet
  is ook jammer van mijn opdrachten die niet kan afmaken.

  graag tips of hulp ...............................

  BeantwoordenVerwijderen
 3. afgelopen week heb ik erg veelproblemen met het inladen van landleven wat voorheen nooit een probleem want met Explore hoe kan dit zo ineens we zijn want het ene moment doet hij het heel erg goed en dan in eens een aantal uren nie meer groetjes patricia de groot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. san3a@hotmail.com16 april 2012 om 22:10

  Vanaf zondag worden mijn buren niet meer geladen en kan ik mijn spel niet opslaan. Ik kan wel spelen maar krijg uiteindelijk de melding dat ik het spel moet verversen. Wat ik tot dan toe gespeeld heb verdwijnt doordat het spel niet opgeslagen kan worden. Wie heeft hier ook last van???
  san3ahotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan sinds van avond niet op landleven test en nu nog steeds niet. Heb problemen sinds jullie het veranderd hebben. Ik speel al meer dan 1000 dagen: Landleven en Landleven test

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 21 apr Spel laadt nog steeds niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. sinds vandaag laadt landleven niet ? nog niet eerder last van gehad ? facebook doet verder alles normaal.
  Ik speel op een IMAC (safari) .Op de laptop gebruik ik internet explorer van windows en dat werkt wel.?
  Wie heeft de oplossing ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan nog niet op landleven, heb gister daalders gekocht en sindsdien blijft laden, a.u.b. even naar naar kijken en anders stort m'n geld maar terug, zo mis ik m'n inlogbunus en kan ik wel blijven kopen, dan stop ik ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo,

  Bij mij wil het spel niet meer laden. Het ligt aan mijn facebook account want ik kan wel inloggen op mijn vriendins account op mijn laptop. En mijn vriendin kan bij haar computer weer niet inloggen op mijn landleven vanaf mijn account. Ik heb alle stappen al gevolgd die als antwoorden staan bij de veelgestelde vragen. Graag hoor ik nu hoe verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook bij mij wil landleven test al dagen niet laden. Cookies leeg ik regelmatig, ccleaner eenmaal per dag erover heen. In geen een browser wil hij doorladen. Als ik op mijn zoon zijn account inlog, laad hij wel. Ook als ik met mijn account op een andere computer inlog, hetzelfde probleem. Dus inderdaad, dit ligt bij facebook. Graag oplossen team van landleven. Zijn al 2 of 3 mails gestuurd naar jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. kan eindelijke weer inloggen bij landleven sinds afgelopen vrijdag, maar nu ben ik wel van dag 199 gezet naar dag 166 hoe zit dit....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bij mij wil LL van facebook ook niet meer laden. De test werkt wel en hyves ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo, LL laadt bij mij wel in, (al gaat het traag) maar mijn buurtjes komen niet binnen, dat blijft doorladen en op gegeven moment krijg ik het berichtje dat mijn buurtjes niet geladen kunnen worden en moet ik afsluiten of gewoon doorgaan.
  Kan het spel wel spelen maar dus zonder buurtjes.

  gr. Bettie
  (P.S. Speel het spel op FB nog maar kort, maar speelde het elders al langer)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. waarom moet ik drie tot vier keer verversen in landleven heel nerverend

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik kan sinds zondag mijn buren onderin laden niet .heel vervelend want kan ze niet bezoeken en kan ook geen cadeautjes sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. http://landlevenfacebook.blogspot.nl/2011/12/landleven-laadt-niet-meer-of-laadt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 17. sinds een week laden mijn boeren en verzoeken niet op soms komen wel de namen van de boeren en kan ik op hun landje komen maar niks vragen of verzenden ook zijn er boeren uit de rij waaronder ik zelf

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. vanaf vandaag kan ik mijn buren niet meer vragen om gewassen; LL geeft aan om privacy instellingen te veranderen - ik weet niet hoe - heb sinds gisteravond bij afsluiten niets verandert- graag advies

  BeantwoordenVerwijderen