donderdag 7 juni 2012

Met Landleven naar de Boerenbios!


Hallo filmminnende boerinnen en boeren, welkom bij de Boerenbios-opdrachten! Ook deze keer helpen we je een beetje op weg: hier is de uitleg!

Ook nu weer eerst even de mededeling waar iedereen op zit te wachten: deze opdrachten kosten 14 Daalders om te completeren. Dat komt doordat je de Popcornmachine moet afmaken met onderdelen. En daarvan zijn er 2 die je niet van je buren kunt krijgen als gratis cadeau.

1. Vanille
Fluitje van een cent: zaai en oogst 15 Vanille.

2. Wijn
Dit heb je waarschijnlijk ook al eerder gedaan: 40 Rode Wijntjes maken. Met de Wijnmachine dus. Bij de bonus zit 120 OP.

3. Vind de DVD van Titanic
Gebruik de afstandsbediening om de Titanic-DVD tevoorschijn te toveren uit 1 van de 5 DVD-spelers. Als je mis gokt, moet je een aantal uren wachten op een nieuwe afstandsbediening. Gok je juist, dan kun je rekenen op (onder meer) 25 Kunstmest als beloning.

4. Voltooi de Popcornmachine
Je hebt nodig: 10 schroeven en 10 Gereedschap (beide voor 1 D per stuk of als gratis cadeau van je buren), plus nog een Maisbak (10 Daalders) en een Handle (4 D).

5. Maak 80 Vanille-popcorn
Stop Mais en Vanille in de Popcornmachine. Herhaal dit 80 keer. Bij de beloning inbegrepen is deze keer 5 blikken Benzine.


6. Verzamel 10 Luidsprekers
Een verzamel-opdracht dus, en je weet het: laat de ontvangen Luidsprekers in je Cadeaudoos zitten totdat je er 10 hebt verzameld. Ruil ze nog niet in!!
Als je er genoeg hebt, ga dan naar het opdracht-scherm. Hier is dan een Gebruik-knop verschenen. Pas als je de Gebruik-knop in het opdrachtscherm klikt, is de opdracht gelukt!

En tenslotte komt de eind-beloning, en dat is... ofwel de Truffelmakende Labrador, ofwel de enige echte Hall Of Fame Salamimachine.

Veel succes!!

33 opmerkingen:

 1. De missie kost 12 daalders, de maisbak kost namelijk 'slechts' 8 daalders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is enkel als er korting is nu kost de maisbak wel 10 daalders

   Verwijderen
 2. Maar geen daalder retour als cadeau!!! Erg hoor!! Daalders uitgeven, maar als beloning ho maar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. krijgt een labrador en komt niet aan zijn trekken moet wel muntjes inleveren en dan woord hij op een gegeven moment gewoon van je scherm verwijderd dat vind ik niet normaal dit kost allen maar daalders wanneer krijg je hem terug??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben al mijn kado,s kwijt en die wil ik graag terug

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben ze ook al kwijt

   Verwijderen
  2. Ik en nog twee van mijn huisgenoten zijn ook hun kado's kwijt. Kun je weer opnieuw gaan sparen bij je opdrachten. Ik wil ze terug.

   Verwijderen
  3. ik ben ook als kwijt en ik wil ze ook terug

   Verwijderen
  4. Hé ik ook...ik dacht al. Nu zie ik dat er meer dit hebben! Flink BALEN!!! Hoe kan dit?

   Verwijderen
 5. ja ik ben ook al mijn kados kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil mijn cado s terug

  BeantwoordenVerwijderen
 7. margaret schipper7 juni 2012 om 19:54

  margaret schipper


  ik ben ook mijn kados kwijt wil ze terug

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ook ik ben mijn kadeau's kwijt wie weet wat er aan de hand is

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook ik ben mijn cadeaus kwijt, wil ze graag terug, zo krijg ik mijn opdracht nooit af.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ook ik had dingen gespaart voor de schuur foetsie
  mijn mais wat ik voor de popcorn had wegen de cadeaus van de hele dag alle maal weg nou bedankt heren
  vertel ons nu maar hoe dat komt
  laat maar wat van jullie horen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hallo ik ben ook al mijn 855 gespaarden munten kwijt en alle cadeau ,s die ik spaarde voor me opdrachten en ik kan me verzoeken van buren niet openen landleventest geeft ook een error vind dit echt balen het word zo toch niet leuk meer als je je buren ook niet kan helpen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben ook alles kwijt. Al mijn gespaarde munten, onderdelen voor kassen e.d. Alles. Ik wil het terug. Landleven laat wat van je horen en zorg dat we alles terugkrijgen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben ook al mijn cadeaus kwijt en wil ze heel graag terug dit is al de 2e keer ik wil niet weer opnieuw beginnen met sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ook ben als kwijt en wik ze terug

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik had ook meer dan 300 items in de rugzak, om 18:00uur is de server gecrasht, alles weg ook de 14 verzoeken die ik nog moest aanvaarden, ik heb LL hierover een bericht gestuurd, ook de ontwikkelaars in kennis gebracht maar krijg ( nog ) geen antwoord, en ja ook ik wil alles terug, van gereedschap en sprinklers tot schapen en cadeaumunten, benzine, mais voor de pocorn, vanille noem maar op !! Ben hier niet blij om.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ben ook m'n kado's kwijt niet echt leuk hopelijk krijgen we ze weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben al mijn kado's kwijt, waar zijn ze gebleven??????/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik denk dat iedereen hun kado's kwijt zijn, ik vindt dan ook dat ze een vergoeding moeten geven voor de problemen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. pfrt, al die moeite en 12 of 14 daalders voor een truffelhond die ik al heb van de vorige opdracht of een stupide salamidraaier ? thnx but no thnx ! Ik doe de opdrachten tot vlak voor de daaldersuitgaven. De rest mag je houden.
  helpt ook niet echt als er dieven op LL zitten die je kadobox leeg halen ..................

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik vind het erg dat je voor alles en nog wat daalders nodig hebt. Ik koop die popcornmachine, maar moet er zelf 8 daalders voor betalen, ik heb er zoveel niet maar ben niet van plan om ervoor te betalen. Dus daar staat mn popcornmachine half afgewerkt :-( Het is dan niet verwonderlijk dat veel mensen afhaken op het spel!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vind dit ook erg dat we een opdracht krijgen (bios) betalen voor de popcorn versta ik nog maar de salami machine is een geschenk omdat men die opdracht voltooid heeft. Dus daarvoor daalders vragen vind ik toch een beetje ver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. yes opdracht volbracht, de salami machine gekozen en niets moeten betalen met daalder is dus wel een geschenk :)

   Verwijderen
  2. Waarom heb je de salami machine gekozen? Ik neem aan dat die dezelfde salami maakt als de 'normale' salami machine? In zowel de labarador als in de salamimachine stop je rundvlees (20 munten), alleen salami brengt 24 munten op (4 winst) en truffel 32 munten (12 winst). Ik weet wel wat ik ga kiezen :)

   Verwijderen
 22. ktijg deze opdracht niet te zien, ben ik de enige met dit probleem??

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik ben schroeven aan het verzamelen, maar ik heb ze nog niet allemaal. er staat dat deze opdracht over 6 dagen is afgelopen. heb ik dan allse voor niks gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen