donderdag 29 december 2011

Waarom heb ik zo veel Daalders nodig?

Vaak krijgen we de vraag waarom je in het spel een aantal dingen met Daalders moet kopen. Hieronder proberen we dat uit te leggen.

Het ontwikkelen van dit soort spelletjes kost geld. Behalve de benodigde bureaus, computers en dergelijke, moeten we hiervoor ook de nodige mensen betalen: programmeurs, designers, vertalers... Om dat te kunnen doen, en ook nog wat winst te maken, is dus geld nodig. We hebben verschillende bronnen van inkomsten. Een ervan is de verkoop van Daalders voor Landleven. Aan de verkoop van Daalders verdienen wij geld. Zonder deze inkomsten zouden we onze spellen niet meer kunnen maken.

Vandaar dat sommige items of acties in het spel, betaald kunnen of soms zelf moeten worden, met Daalders.

Natuurlijk proberen we dit niet te overdrijven. Ook zonder Daalders te kopen (maar alleen te sparen, door levels te stijgen en elke dag in te loggen), moet het spel speelbaar blijven, is onze filosofie. Vandaar dat heel veel dingen ook zonder Daalders te koop zijn. En dingen die wel belangrijk zijn, maar toch Daalders kosten, daarvoor kun je Daalders sparen.

Gratis Daalders krijgen
Je kunt in Landleven gratis Daalders krijgen door levels te stijgen, en door elke dag in te loggen. Als je elke dag inlogt, kan de dagelijkse login bonus oplopen tot maar liefst 10 Daalders per week. Op die manier kun je bijvoorbeeld de Geit na verloop van tijd toch met Daalders kopen.

15 opmerkingen:

 1. er staat hier dat je gratis daalders krijgt door elke dag in te loggen. nu speel ik al sinds nivember elke dag landleven maar heb nog nooit een extra daalder daar voor gehad????
  alleen maar daalders door een level te stijgen.Of door ze te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat heb ik ook en daarbij heb ik dat ik de ene dag voor de 23ste keer inlog en de dag daarna voor de 12de keer en de dag daarna voor de 19de ja het landleven account kan dus niet tellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anja: Als je elke dag inlogt, dan moet de telling kloppen. Als je er een dag tussen laat, verlies je een week.

  Werkt het bij jou echt niet? Stuur dan een mail naar landleven.helpdesk@gmail.com. Vergeet je Facebook User ID niet te vermelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anoniem: Kun je een mail sturen over dit probleem naar landleven.helpdesk@gmail.com? Vermeld daarin ook je Facebook User ID nummer. (De link in de adresbalk als je op je profielpagina staat is ook prima.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kan het me niet veroorloven om echt geld te spenderen aan game ( ben niet rijk ) waarom krijgen mensen die het echt niet kunnen om daalders met echte euro's te kopen de kans niet om opdrachten te voltooien , heb tot nu toe nog niemand tussen men vrienden die dit game geacepteerd hebben dus kan ik ook opdrachten niet meer doen of ik moet alles kopen met daalders , voor men opdrachten te voltooien heb ik op zen minst 50 daalders nodig , ben nog wel jaartje zoet om die bij elkaar te sparen , dus ik stop met LANDLEVEN te spelen en zoek wel game waar ze niet in de mensen hen zakken zitten , we batelen ons al genoeg blauw aan alles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal mee eens.Er spelen ruim 565.000. mensen in nederland dit spel.Ga maar een reken sommetje maken.
   De eerste 15 levels zijn te doen.Dan MOET je wel
   gaan kopen.Of heel veel geduld hebben.

   Verwijderen
 6. http://landlevenfacebook.blogspot.com/2012/01/hoe-kom-ik-gratis-aan-daalders.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. is het niet mogelijk dat landleven sponsors zoek en dan ipv. bv ijs het ben en jerry ijs noemt.
  dan kunnen de daalders makkelijker verdient worden.
  dit is overigens met meerdere producten mogelijk
  verder is het wel echt een superspel
  met vriendelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of dat je bij je verjaardag bijvoorbeeld een daalder keijgt ofzo, dat er meer daalders worden weggegeven

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is heel simpel: Alle games op facebook zijn ontworpen met maar één doel:
  Zoveel mogelijk geld binnen harken voor de makers.

  Ze zeggen dat er dingen zijn die je zonder Daalders kunt kopen, maar dat is niet waar. Ook de dingen (machines e.d.) die je zonder Daalders LIJKT te kunnen kopen, hebben een addertje onder het gras: de machines zijn niet voltooid! Om ze te voltooien zijn onderdelen nodig en een aantal daarvan MOET je met DAALDERS kopen!!!!!

  Er wordt dus gewoon gelogen en bedrogen om er zelf rijk van te worden. Dat is de nieuwe wereld: pakken wat je pakken kan en schijt aan alle anderen! De jeugd heeft de toekomst??????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 10. P.S.: Ze spreken over het betalen van hun onkosten en een beetje winst maken. Voor de goede orde ... dat 'beetje' winst bedraagt ongeveer $300.000.000 per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waarom zorgen jullie er bij landleven niet voor dat er meer filmpjes gekeken kunnen worden? De reclame levert jullie geld op en de spelers krijgen meer daalders. Dat is win-win, toch? De spelers zijn immers meestal niet bereid om daalders te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. er is zelfs een tijd geweest dat je daalders kreeg als je een bepaald level haalde plus geld maar toen ik er eindelijk was was dit allang niet meer van de partij dus ik moest er maar genoegen mee nemen maar ondertussen hebben al die andere die dit wel hadden dus wel dat gekregen ook weer zoiets flauws en ja als je in het begin zit dan krijg je gauw een daalder bij elk level omhoog maar ik ben maanden bezig om nu een level hoger te gaan om die daalder te krijgen en heb ook het probleem nog eens inderdaad met de machines of de dieren verblijven waar je met bouwen daalders moet uitgeven is te gek voor woorden dat de spelers zoveel moeten uitgeven dus de beloofde 10 daalders die je krijg elke week zijn er ook die zelfde week weer op dus landleven makers van facebook jullie spelen een vies spelletje denk daar maar eens over na

  BeantwoordenVerwijderen
 13. er is zelfs een tijd geweest dat je daalders kreeg als je een bepaald level haalde plus geld maar toen ik er eindelijk was was dit allang niet meer van de partij dus ik moest er maar genoegen mee nemen maar ondertussen hebben al die andere die dit wel hadden dus wel dat gekregen ook weer zoiets flauws en ja als je in het begin zit dan krijg je gauw een daalder bij elk level omhoog maar ik ben maanden bezig om nu een level hoger te gaan om die daalder te krijgen en heb ook het probleem nog eens inderdaad met de machines of de dieren verblijven waar je met bouwen daalders moet uitgeven is te gek voor woorden dat de spelers zoveel moeten uitgeven dus de beloofde 10 daalders die je krijg elke week zijn er ook die zelfde week weer op dus landleven makers van facebook jullie spelen een vies spelletje denk daar maar eens over na

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Realistisch blijven mensen. Online games zijn zakkenvullers.. niets anders. Denk je nou echt dat FunPlus en andere developers het ook maar iets kan schelen wat de speler vind? Als ze het geld niet met het ene spel krijgen dan lukt het wel met het andere.

  Een chinese bedrijf heeft voor 960 MILJOEN EURO!!! de dochteronderneming (Dian Dian Interactive) van FunPlus gekocht.

  Wat de spelers betalen is gewoon een extraatje waar ze absoluut niet van afhankelijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen