dinsdag 17 januari 2012

Ik heb Landleven Helpdesk gemaild. Waarom krijg ik geen antwoord?

Als je de Veelgestelde Vragen op dit weblog goed hebt bekeken, maar je probleem is nog steeds niet opgelost, kun je mailen naar landleven.helpdesk@gmail.com. We doen ons uiterste best om iedereen te antwoorden, binnen 1 dag. Meestal lukt dit. Soms ook niet.

Als je na 1 dag nog geen antwoord hebt gekregen, kunnen daarvoor verschillende redenen zijn:
 • We hebben wel teruggemaild, maar je mailadres klopt niet. Ga na of het mailadres dat je gebruikt met Facebook, ook je mailadres is dat je echt gebruikt!
 • Je hebt je mail naar een verkeerd mailadres gestuurd. Ga na of je het mailadres juist hebt ingetypt!
 • We hebben je mail over het hoofd gezien.
 • Jij hebt onze antwoordmail over het hoofd gezien.
 • We hebben achterstand opgelopen bij het beantwoorden, bijvoorbeeld door drukte of door ziekte. In dat geval krijg je later nog antwoord.
Wij stellen het op prijs als je deze zaken even nagaat, voordat je op een forum of op ons Prikbord boos roept dat je geen antwoord krijgt. ;-)

7 opmerkingen:

 1. maggie de jong is zomaar geblokkeerd, ze weet echt niet waarom ,ontvangt ook geen mail van jullie .alleen een foto waar ze burenop moet herkennen,die steeds van foto wisselen dus niet echt herkenbaar ,wat is er aan de hand ,mailhaar aub met uitleg want ze kan nu aleen week niet spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo ik heb mijn land vergroot tijdens de 20% korting echter de andere dag is mij land weer kleinen en de machines staan buiten de lijn kan u dat weer goed plaatsen dit is lastig spelen

  Gr jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. snap ik (ik heb het ook gehad)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo mijn kleinzoon speelt ook op de landleven en raakt steeds de daalders kwijt eerst was het 11 daalders en gisteren was er plots 3 daalders en nu 1 daalder en hij heeft niet gebruikt want hij wou het sparen voor de machines compleet maken hoe kan dat?
  mvg trotse oma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben met een quest bezig waarbij ik bananentaarten moet maken
  Ik bak me suf, maar geen van de bananentaarten die ik heb gebakken komen in mindering bij de nog te bakken taarten. (de vraag was 16 taarten, ik heb er 10 gebakken en nog steeds wordt er gevraagd om 16 taarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn man daniel leclerck heeft de maximum van tuinboerderij gekocht en krijgt maar max. 15 serres op bij een ander die ook level 85 heeft maja brinkman heeft 24 serres ik heb wel geteld bij mij 6 serres langs elkaar zijn 27 ploegen maar de max. grond is 25x25 maja heeft 27x27 anders kan het niet het is onmogelijk 24 derres te zetten op 25x25 grond bedankt op voorhand

  BeantwoordenVerwijderen