maandag 20 februari 2012

Ik word gek van de Landleven-meldingen van mijn vrienden!


Je kunt op Facebook de meldingen van je vrienden uitfilteren. Word je Facebook-pagina overspoeld door Landleven-meldingen waar je niet op zit te wachten, doe dan het volgende.
 1. Klik op de naam van de persoon van wie je de Landleven-meldingen niet meer wilt krijgen. Je gaat nu naar de pagina van deze persoon. 
 2. Klik rechts bovenin op "geabonneerd"  
 3. Verander de status in: "Alleen belangrijke updates".
Op die wijze komen game verslagen niet meer in je postvak of tijdlijn! Vervolgens kun je in het vlak hieronder Aan/Uit vinken welke up dates je nog wil ontvangen van die persoon. Als je de spel-updates uitvinkt, krijg je geen spel-meldingen meer van deze persoon. Vervolgens ga je naar de knop Vrienden. Verander vrienden van wie je geen Landleven-meldingen wilt ontvangen, in kennissen of (bijvoorbeeld) Landleven-vrienden.

6 opmerkingen:

 1. Krijg je dan nog wel de verzoeken van je vrienden binnen? Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je ook landlevenvrienden afschermen van je andere vrienden? Ik heb nu maar 3 vrienden op facebook die ook landleven spelen, dus dat schiet niet op met opdrachten.
  Ik kan wel nieuwe vrienden vragen maar ik wil niet dat jan en alleman mijn facebookpagina kan bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb allen maar random mensen met landleven dus hoe kan ik dt dn uitschakelen? Ik heb op de app van landleven al uitgelogd op facebook maar lrijg nog steeds meldingen binnen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit klopt niet, ook als ik alleen belangrijke updates aanzet, wordt mijn stream nog steeds van landleven meldingen overspoeld, godverdomme, doe daar iets aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik word er gek van. Als ik een dier te eten geef dan wil ik daar geen melding van krijgen. Ook niet op mijn eigen facebook. Hoe schakel ik dat uit. Zolang ik het niet weet speel ik geen landleven meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoe blokkeer ik die gdvrdmse meldingen van landleven gaande over wol, taartjesmachine, koekjesmachine, een stomme koe die eten gekregen heeft enz enz enz????? is om gek van te worden, ganse dagen niks anders doen dan mijn fb opkuisen om die verrekte meldingen te wissen

  BeantwoordenVerwijderen