woensdag 29 februari 2012

Tips bij de Lente Picknick Opdrachten

Hallo allemaal. Om jullie een beetje op weg te helpen en van informatie te voorzien, zijn hier een paar aanwijzingen voor de Lente Picknick Opdrachten. let op: Ze zijn in het spel tot 18 maart! We zullen over elke sub-opdracht iets zeggen.
Oogst 35 Broccoli
We weten nog niet of de Broccoli verkrijgbaar blijft na het eind van de Lente Picknick Opdrachten, daarom staat de Broccoli nog niet bij de gewone of speciale zaadjes. Je vindt de Broccoli alleen bij Specials.

Verzamel 8 Frisbees
Je kunt deze krijgen als gratis cadeaus van je vrienden. Je kunt een verzoek versturen direct vanuit de opdracht, maar de Frisbee zit ook bij de gewone Gratis Cadeaus.
Opgelet: Wanneer je 8 Frisbees hebt ontvangen, moet je op Gebruiken klikken. Pas daarna is de opdracht volbracht en wordt de opdracht afgevinkt! (De frisbees verdwijnen dan uit je cadeaubox.)

Koop een Picknickset
Geen Daalders nodig, alleen munten!

Maak 200 Rundersalami's
Deze opdracht kost wel tijd, maar geen enkele Daalder. Het duurt 5 uur om de 200 Rundersalami's te maken (de tijd om Rundvlees te maken niet meegerekend).

Voltooi een Picknicktent
Om de Picknicktent te voltooien, heb je Schroeven, Tentzeil en Touw nodig. Je kunt die allemaal krijgen als gratis cadeau van buren, dus ook hier heb je geen Daalders nodig.

Produceer en verzamel 250 Roze Teddyberen
Om deze te maken, heb je de Teddyberenmachine nodig. Velen zullen die nog hebben van de Valentijns-opdrachten! Heb je deze machine nog niet, dan moet je die bouwen en afmaken. Daarvoor heb je onderdelen nodig, waarvan je de meeste als cadeau van vrienden kunt krijgen. Alleen de Vuller (1 D) en de drie Handles (3x4 D) moet je zelf kopen, voor in totaal 13 Daalders. Je krijgt wel bij de beloning 3 Daalders terug. 
In totaal duurt het bijna 5 uur om de 250 Teddyberen te maken. Roze Teddyberen maak je met de Wol van het schaap.

Veel plezier en succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten