dinsdag 24 april 2012

Nu bij Landleven: de Tuinboerderij!

Hallo beste Landlevers, je hebt intussen vast gezien: de Tuinboerderij is nu beschikbaar in Landleven! Hier volgt enige uitleg hierbij.

Wat is de Tuinboerderij?
De Tuinboerderij is een Tweede Boerderij in Landleven. Dit is vooral handig voor boerinnen en boeren die zelfs bij de grootste Landuitbreiding nog ruimte tekort hebben.

Op de Tuinboerderij kun je hetzelfde als op de Thuisboerderij (de hoofdboerderij die je al had). Wel zijn er enkele speciale decoraties hier.

Voorzieningen, zoals de Opslagplaats en de XP's, OP's etcetera, zijn gedeeld. Je kunt dus niet op elk van beide boerderijen apart een Opslagplaats hebben. Als je op de Tuinboerderij items opslaat, komen ze gewoon in je normale Opslagplaats.

Dit werkt ook zo met de Opslagloods (de opslag van alle produkten die je hebt gemaakt en de gewassen die je hebt gekweekt), en met de Cadeaudoos. Van dit soort dingen heb je er dus steeds maar 1.

Hoe krijg je de Tuinboerderij?
Er zijn 2 manieren op de Tuinboerderij te kopen.
Met Munten: de Tuinboerderij komt beschikbaar vanaf level 45, en kost dan 900.000 munten. (Voor de Hardwerkende Boer.)
Met Daalders: de Tuinboerderij is altijd beschikbaar, ongeacht je level, en kost dan 100 Daalders. (Voor de Luxe Boer.)

Je kunt de Tuinboerderij bereiken via de knop Plattegrond, rechtsbovenaan je scherm.


Als je hierop klikt, krijg je dit te zien:

Klik op de Tuinboerderij om naar de Tuinboerderij te gaan. Als je deze eerder al gekocht hebt, ga je er direct naartoe. Als je hem nog niet hebt gekocht, krijg je dit scherm:

Hier kun je nu de Tuinboerderij kopen.

Vervolgens ga je direct naar de Tuinboerderij. Je kunt er meteen op los boeren! :-)


20 opmerkingen:

 1. Geweldig! Ik ga dus hard werken en sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. omg zo zit je op den duur nog langer achter landleven :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. krijg je voor deze tweede ook aparte opdrachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kunnen buren ook bewesten op je tuinboerderij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik niet snap is: Dat we eerste een (in mijn ogen) een super hoog level moeten halen. En dan ook nog eens 900.000 munten moeten betalen voor een tuinboerderij. Al met al zullen er dus boeren zijn die pas over een behoorlijk lange tijd pas aan hun tweede boerderij kunnen gaan beginnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles hoeft toch niet gegeven te worden?
   Je moet er wel iets voor doen, anders is het toch geen (leuk) spel meer en kun je net zo goed stoppen!

   Sommige mensen kunnen echt zeuren, pffffffffff.

   Verwijderen
 6. Jelmer Jelmerink24 april 2012 om 10:59

  gewoon blijven klikken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een vraag, als ik een tuinboerderij koop kan ik dan mijn kassen verplaatsten van de thuisboerderij naar de tuinboerderij en zo ja hoe doe ik dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. via opslag, kas er in zetten en bij andere tuin er uit halen.

   Verwijderen
 8. dank je wel,maar zie je je opslag dan in andere tuin staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. pffffffffffffffff, da word hard werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kunt alles meenemen naar je nieuwe tuin gewoon uitproberen heb ik ook gedaan. Zelfs de sproeier kun je plaatsen.Je kunt boeren, decoreren,kassen meenemen planten veld en bomen en je machines kun je ook plaatsen net als je dieren het is gewoon een verlengde veld tof toch. Als je alles hebt kun je naar je konijnen veld das de derde wat dat moet doen weet ik niet.Daar staat nog een groot vraagteken achter groet schello13

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jeetje, dat wordt voor mij ook erg hard werken. niet super veel tijd met 2 kids. vind het wel erg hoog. de level en de 900.000.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Ik spaar met de daalders! Dan heb ik geen werk aan de winkel, misschien een beetje onsportief maar ja. Het lkijkt me gewoon zo leuk en ik zit al wel in 31 hoor. En ik heb echt te weinig land!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. sorry, geen tijd om mee te kletsen, ik ben aan het klikken ha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb net zo'n tuinboerderij gekocht voor 900.000 maar wat kan ik er nu mee? Kan ik dingen overhevelen? Ik heb geen opslag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wel een schuur hebben daar kun je alles instoppen behalve bomen en je veld natuurlijk.Als je schuur vol is vraag aan je buren de benodigde attributen en breid hem uit als je dan van alles in je schuur hebt kun je naar je volgende veld dan zie je rechts onder je schuur net boven je icoontjes daar klik je op en je schuur wordt geopend en dan kun je alles plaatsen wat er in je schuur zit veel plezier er mee groet Schello 13

   Verwijderen
 15. Kunnen je buren ook in de tuinboederij kijken zoals ze je gewone boederij kunnen zien, of is dit een verborgen boederij waar je alleen zelf iets me kunt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kan de tuinboederij niet vinden bij mij in het scherm? Kopje plattegrond staat nergens en kan ik niet terugvinden....

  BeantwoordenVerwijderen