dinsdag 10 april 2012

Uitslag Mooiste Paasboerderij van Landleven

Beste Landlevers, we hopen dat iedereen een superzalig Pasen heeft gehad! Het weer zat niet zo mee - het leek wel een soort Oktober-Paasfeest - maar gelukkig regent het op Landleven enkel op commando. :-P

De laatste dagen van de wedstrijd kwamen er nog opvallend veel nieuwe inzendingen bij! Ook hebben jullie blijkbaar de Gewaskunst helemaal in de armen gesloten, want daarvan hebben we erg veel binnengekregen. Vaak met prachtig resultaat.

De jury heeft zich deze keer enorm het hoofd moeten breken over de uitslag. Zo veel moois dat er is binnengekomen! We hebben echt spijt dat we geen 20 Jury-prijzen mogen uitdelen, want dat had gemakkelijk gekund. Gelukkig komt er ook nog een Publieksprijs aan. Mocht jouw boerderij niet bij deze 3 prijswinnaars zitten, kijk dan heel binnenkort bij de genomineerden voor deze Publieksprijs. Misschien krijg je daarbij een nieuwe Paas-kans!

Dan nu over naar de bekendmaking...

Derde Prijs (20 Daalders)
De Jury heeft besloten om de 3e prijs te geven aan Charelle van de Kuit. Een keurig nette, chaos-vrije boerderij, waarbij de layout van de boerderij en het patroon van de gewassen in elkaar verweven zijn. Keurig gedaan!

Tweede Prijs (30 Daalders)
Deze keer gaat de Tweede Prijs naar een Gewaskunst-boerderij. Boerin Brigitte Moens is nog van een lager level dan veel andere inzendingen (level 43), waardoor ze minder ruimte tot haar beschikking heeft voor Gewaskunst. Toch is het haar gelukt om een pracht van een Paasei te componeren.


Eerste Prijs (50 Daalders)
Er kan er maar 1 de eerste prijs krijgen, en ook dat is deze keer een Gewaskunst-boerderij geworden. Het is een superschattige compositie met zachte, donzige Paaskuikentjes, uit de boerenkeuken van boerin Gre Seinen!

De Paaswedstrijd gaat verder
Niet gewonnen? Geef de moed niet op! We denken eraan om Gre te vragen om de volgende wedstrijd over te slaan (nee hoor Gre, grapje), en bovendien komt er zeer binnenkort nog een Publieksprijs aan.

De Publieksprijs, oftewel de BoerenLandleven Award, van deze Paaswedstrijd, wordt als volgt georganiseerd. We nomineren een aantal boerderijen, die we samen in 1 foto-album stoppen. Wie de meeste Vind Ik Leuks verzamelt, wint 25 Daalders. Deze wedstrijd eindigt tegelijk met de Paasopdrachten (van de Paasboom) in Landleven. Houd dus die teller in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten