zaterdag 28 april 2012

Daverende Dag van de Arbeid Aanbiedingen bij Landleven!

Beste Landlevers, het boerenleven betekent hard werken. Daarom kunnen wij de Internationale Dag van de Arbeid (1 mei) niet aan ons voorbij laten gaan. Bovendien is het 30 april ook nog Koninginnedag! Speciaal voor deze dagen hebben we 3 daverende aanbiedingen in petto. We hopen je hiermee een plezier te doen!

Aanbieding 1: 20% Extra Daalders
Twee dagen lang geven we aan iedereen die Daalders koopt, 20% gratis extra Daalders. Deze aanbieding is geldig op 29 en 30 april.

Aanbieding 2: Koffiemachine-onderdelen
Twee dagen lang zijn de Daalder-materialen voor de Koffiemachine 20% goedkoper. De Trechter kost dan nog slechts 5 Daalders, en het Glas nog maar 3. Jouw voordeel: 5 Daalders! Deze aanbieding is geldig op 29 en 30 april.


Aanbieding 3: Uitbreidingen en Tuinboerderij
Dit is de ideale aanbieding voor mensen die hun Tuinboerderij willen kopen of hun Thuisboerderij willen uitbreiden. De Tuinboerderij en de uitbreidingen voor de gewone boerderij zijn 1 dag lang 20% goedkoper! Deze aanbieding is alleen geldig op 1 mei, de Dag van de Arbeid.

De aanbiedingen zijn geldig op de tijden dat ze in het spel worden aangegeven. Houd Landleven dus goed in de gaten, want geëindigd is geëindigd!

5 opmerkingen:

 1. Wat moet ik met een biermachine waar ik niets mee kan. Ik ga geen mensen lastig vallen met een spelletje wat ze niet spelen of willen spelen.
  Zou dit ook gewoon anders kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. afkopen met daalders kan ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal mee eens, veel mensen die ik op mijn faceboek heb staan willen geen spel spelen. en gooien mij van hun faceboek af omdat ze steeds mail krijgen, met d vraagm zullen we landleven spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil daarom ook geen biermachiene

  BeantwoordenVerwijderen