woensdag 1 februari 2012

Boer Alexander, Boerin Gre S. en Boerin Gre D. winnen Daalders!

Lieve boerinnen en boeren! Het zit erop, de wedstrijdmailboxen zijn gesloten en de jury heeft zich stevig beraad... Hier komt de uitslag!


DERDE PRIJS
Na lang wikken en wegen heeft de jury bsloten om de derde prijs van 20 Daalders toe te kennen aan Alexander Vd Wardt. Boer Alexander bewijst dat je ook met een wat lager niveau een gelukkige, mooie en vreedzame boerderij kunt ontwerpen. 
De boederij van Boer Alexander, Level 31.


TWEEDE PRIJS
De tweede prijs, van 30 Daalders, gaat naar de inzending van Gre Seinen. Boerin Gre S wist de jury te raken met een hartverwarmend ontwerp, waarbij ze ook veel creativiteit aan de dag heeft gelegd door Gewas-Kunst toe te passen.
De boerderij van Gre Seinen, met Gewas-kunst.

EERSTE PRIJS
Maar de boerin die de geschiedenis in gaat als de allereerste winnaar (eigenlijk winnares) van de Ontwerpwedstrijd van Landleven op Facebook, en dus de winnares van de 50 Daalders - en de jury was het op dit punt unaniem eens - is toch Gre Dijkhuis. Boerin Gre D verraste de jury niet alleen door op meerdere plaatsen op haar boerderij hoogteverschil toe te passen, maar ook nog eens door dit met gewaagde middelen te doen. De traptreden worden niet gevormd door tegels, maar door akkers, wat de jury een prachtvondst vindt. Niet voor de hand liggend, wel eenvoudig - en heel effectief.
De winnende boerderij van boerin Gre D, met hoogteverschil door akkers.

NU VERDER: DE BOERENLANDLEVEN-AWARD!
Behalve deze drie prijswinnende boerderijen, heeft de jury nog eens vijf inzendingen gekozen. Deze vijf zijn genomineerd voor de BoerenLandlevenAward. Dit is de Publieksprijs van Landleven, dus jullie mogen stemmen! 


Hoe werkt dit? Heel eenvoudig:
De genomineerde die op 8 februari om 10.00 uur de meeste Vind ik Leuks heeft, is de winnaar en wint 25 Daalders!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten