woensdag 4 januari 2012

Nieuw: Speciale Levering en Troetelniveaus!

Lieve Landlevers, er is weer wat nieuws! Twee dingen zelfs: de Speciale Leveringsdozen zijn gearriveerd, en er zijn extra beloningen te krijgen bij de Troeteldieren!

Speciale Levering
Je kunt natuurlijk gewone cadeaus blijven versturen, maar een Speciale Levering cadeau doen is nog leuker! De Speciale Levering is een mystery gift. Niemand weet precies wat erin zit, totdat je buur de doos open maakt... En met een beetje geluk zit er meer dan 1 cadeautje in!

Hoe werkt dit?
Hiermee opent het  Speciale Levering-paneel
 1. Je zit rechts op je scherm een vierkante foto van een van je buren, met een cirkeltje met een getal daarin (normaal 30). Klik hierop.
 2. Nu opent het paneel van de Speciale Bestelling. Selecteer aan wie je de Speciale Levering wilt sturen, en klik op Versturen.
 3. De Speciale Levering verschijnt nu bij je buren in het scherm om Cadeaus te accepteren.
 4. Als je buur op Accepteren drukt, komt de Speciale Levering in zijn of haar Cadeaubox.
 5. Open de Speciale Levering door in de Cadeaubox op Gebruiken te klikken.
Spannend....!
Het paneel om een Speciale Levering te versturen.


Niveaus bij Troeteldieren
De Troeteldieren zijn nu nog leuker! Je kunt er nu namelijk extra beloningen mee halen!


Hoe werkt dit?
1. Klik het Troetelpaneel open (het roze varkentje).
2. Ga naar Troeteldieren. Je ziet nu bij de Poes en de Panda elk 3 sterretjes staan.
3. Alle Poezenmunten en Pandamunten die je vanaf nu maakt, worden geteld. Hoe meer Troetelmunten je verzamelt, hoe hoger het niveau van je Troeteldier wordt! Kun jij alle 3 de sterren volmaken?

Veel succes!

29 opmerkingen:

 1. is dit voor alle landlevens ook op hyves

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan die extra cadeaubox vind ik echt niets.Als het nu een extra cadeau zou zijn die je naar je buren kon sturen met een maximum van 10 personen per dag dan zou het leuk zijn maar zoals het nu is vind ik het niets.

  Waarom is ook weer de cadeaulijst veranderd,iets wat goed marcheert daar moet je vanaf blijven heb ik altijd geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anoniem: Vind ik leuk Groetjes Yvon Landleven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sluit me voor een deel aan bij de vorige reactie. Wat hebben we er aan van slechts één cadeau per dag naar je buur te kunnen zenden, en zou men niet beter eerst zorgen dat iedereen de opdrachten terug krijgt in plaats van dergelijke dingen te veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de nieuwe cadeau lijst vind ik niet goed functioneren,krijg geen namen meer van landleven spelers.moet ik eerst terug om steeds te kijken hoe die namen zijn bahhhh!!!
  Vel te omslachtig,cadeaus sturen is een stuk lastiger geworden en het ging net zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dag Landleventeam,
  Ik vind het kunnen selecteren van alle buren tegelijk een hele handige optie. Nog mooier zou het natuurlijk zijn als achter de naam ook een klein logo-tje van de profielfoto stond. Ik herken nl. veel buren niet aan hun naam maar aan hun foto.
  Nog nog nog nog mooier zou zijn als ik ook zou kunnen kiezen voor het selecteren van een zelfgekozen aantal buren tegelijk ipv ze apart aan te klikken. Dat werkt sneller als ik op een dag verschillende cadeau's wil kiezen.

  De cadeaubox vind ik grappig. Begrijp ik goed dat dat niet een extra cadeau is maar gegeven wordt ipv het cadeau dat je zelf zou kiezen? Dat vind ik natuurlijk niet zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tot op heden zit er echt dingen in die box waar ik althans niets aan heb.Gele slangetjes,borden,kerstbal,steen,glazen paneel,ster en dierenvoer.Je gaat echt het idee krijgen dat er rommel geruimd moet worden.
  Wat je nu gaat krijgen is dat je aan je buren gaat vragen stuur mij AUB niet zo'n box en ik ben echt niet iemand die iets terug stuurt omdat het mij niet aanstaat,maar in dit geval ben ik wel in staat om die boxen terug te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezeur allemaal over die cadeau's. Het is maar een spelletje hoor!

  En dan dat gezeur over spullen die met daalders gekocht moeten worden. Ikzelf speel al maanden met veel plezier Landleven. En als ik dan zie wat er in die maanden al bijgekomen en verandert is aan het spel, vind ik het niet erg om af en toe 10 euro te moeten betalen voor daalders.
  De mensen die dit doen voor ons moeten ook betaald worden.

  Landleven ga zo door!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ellen,prima het is inderdaad een spel en een spel moet leuk blijven.
  Maar ik mag toch zeggen dat ik niets aan die box vind en dat ik het jammer vind dat de cadeaulijst weer veranderd is.

  Dat jij het leuk vindt om die boxen te krijgen prima dat mag je van mij maar ik wil ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor al jullie reacties. De speciale levering-cadeaus heeft ook onze aandacht. Ik kan nu nog niet op elke afzonderlijke reactie ingaan, maar we denken over de bezwaren, suggesties en bedenkingen na.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WAAR BLIJVEN DIE OPDRACHTEN IK WIL OPDRACHTEN VERVULLEN IS VEEL LEUKER

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voorstel aan Landleven,

  Zet de blokjes over aantal munten, daalders, XP scores en naam boerderij rechts en links van de burenbalk. In de positie bovenaan het scherm nemen ze het zicht op de velden weg.
  Ook de positie van het communicatieblokje, troeteldierenwinkel en cadeaubox zou misschien wat meer in de rechter- en linkerbovenhoek gezet kunnen worden. Ook die overlappen nu vaak de velden.

  groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. d.altink zegt:
  voorstel aan landleven,
  hou het spel continu spannend voor iedereen.blijf continu dingen vernieuwen.en als er iets nieuws komt zorg dan eerst dat het voor de volle 100% werkt.dan doel ik op troeteldieren.heb de vorige keer ook panda gekocht en hert maar kon niks inwisselen,en volgengs mij heb ik nu hetzelfde probleem.maar wel mijn 20 daalders weg.hoop dat jullie hier wat aan kunnen doen.hoor of zie het wel.thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ A van Nie: Bedankt, ik stop dit in de ideeenbox!

  @ D. Altink: Ik nodig u uit om een mail te sturen aan landleven.helpdesk@gmail.com, en daarin zo precies mogelijk te beschrijven wat het probleem is. Lukte het op de Panda en het Hert te voeren? Produceerden zij respectievelijk Panda- en Hertenmunten? Zo ja: voor welke items heeft u geprobeerd de Panda- en Hertenmunten in te wisselen?

  Vergeet ook uw Facebook User ID niet te vermelden. Dat ziet er ongeveer zo uit: www.facebook.com/lang nummer of naam. U vindt dit als u naar uw eigen profielpagina op Facebook gaat, en kijkt in de adresbalk van uw browser.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zit nu kei hard te lachen om een cadeau dat ik krijg.Er staat een plaatje van een kersenboom op en er onder staat Geitenmelk in 18 uur.
  Ik heb die boom natuurlijk wel op mijn land gezet want ik ben benieuwd of er ook geitenmelk uit komt.*Vette Knipoog*

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @kathy Lol die kreeg ik dus ook en vroeg me af hoeveel geitenmeil er nou uit die boom zou komen. Heb alleen het probleem dat ik nu zoveel bomen krijg en ze niet kwijt kan in mijn land. Verder is het een erg leuk spel en irritaties hou je altijd.Aantal weken terug was er opeens van alles weg en niet eens verkocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Kathy: Ik vrees dat je teleurgesteld zult worden. Landleven is een wondere wereld, maar geitenmelk uit een kersenbook... dat kunnen zelfs wij niet waarmaken.

  Met andere woorden: Bedankt, we hebben deze fout gezien. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maakt niet uit Landleven,ik moest er gewoon om lachen en verwachte ook geen geitenmelk eruit te krijgen.:):)

  Anoniem zet ze op MP misschien zijn er wel liefhebbers voor.:):)

  Vraagje,mijn molen doet het sinds een paar dagen niet meer op de test LL.
  Ik heb al in en uitgelogd,op automatisch gezet en niet op automatisch helaas hij doet niets.
  Er staat wel bloem en graan voor de deur maar dat kan je ook niet weghalen.

  Alvast bedankt voor het antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Kathy, we zijn op de hoogte van het probleem in Landleven Test. We willen het wel oplossen, maar het heeft niet zo'n hoge prioriteit. Er zijn momenteel een aantal dingen in de 'echte' versie van het spel, in diverse talen, die belangrijker zijn. Die lossen we eerst op. Pas daarna kijken we naar Landleven Test.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Is helemaal oke Landleven.Nu weet ik dat ik er verder even niets aan kan doen.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo Landleven

  Er is iets mis met de bananen bomen ze geven weer geitenmelk.:):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik weet het, het is nog niet hersteld. Geduld nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dag Landleven,
  Voorstel nieuwe machientje. Volgens mij is alles in Landleven aanwezig voor 2 nieuwe machientjes:
  1. mayonaisepomp waarin van eieren en olie mayonaise gemaakt kan worden. (Olie van zonnebloemen zou ook nog kunnen).
  2. frituurmachine waarin met aardappelen en olie friet gebakken kan worden met als keuzesausen tomatenketchup (die is er al) of mayonaise.
  groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goeie tip!! Gaat meteen in de ideeenbox!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo Landleven

  Misschien een suggestie om iets van jaargetijde fruit en groente te gaan inzaaien en dan als machine een stamppot waar je de groente en aardappelen in doe en inweckpotten waar je het fruit in kan bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Kathy, bedankt voor je idee! Ik stop het in onze ideeenbox! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ik wil graag over het dierenvoer even een vraag indienen.

  de dieren moeten met speciaal (die kat en pinguin etc)voer in gele zakken gevoerd worden... Als je naar je box gaat waar al je binnengehaalde kadootjes staan, en je klikt op je gekregen voer dan heeft dit alleen de optie GEBRUIKEN en niet zoals andere kadootjes hebben RUILEN... kan dit veranderd worden want als je die dieren niet gebruikt en je krijgt voer als kadootje en je wil het voer niet dan is de enige optie (die omslachtig is) het op je land zetten en het dan met het kruisje verwijderen zonder dat je er wat voor terugkrijgt... Ik hoop dat ik jullie me begrijpen en dat ik niet boos overkom want dat is niet mijn bedoeling ik draag alleen iets aan wat je als verbetering zou kunnen aanmerken! groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Marijke,

  Bedankt voor je suggestie! Dit idee is een tijdje geleden al in de ideeenbox gedaan en tot nu toe is het er nog steeds niet doorgekomen. Misschien dat dat in de toekomst nog wel gebeurt, maar op korte termijn verwacht ik dat niet.

  Je kunt natuurlijk wel altijd het voer in de cadeaubox laten zitten, en op het moment dat je dan van 1 bepaald voer een flink aantal hebt verzameld, het bijbehorende troeteldier kopen. Dan kun je meteen een flink aantal muntjes maken, en brengt je voer alsnog iets op.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen