donderdag 12 januari 2012

Nieuwe features in Landleven!

Lieve Landleven-spelers, we hebben gisteren een paar leuke nieuwe dingen geupload! De Geit en de Provencaalse Bijen (om parfum mee te maken) zijn tijdelijk in de aanbieding, dus wees er snel bij en sla je slag! En er zijn nieuwe opdrachten!

De nieuwe Volière
Nieuwe Opdrachten
De eerste van de nieuwe opdrachten is: Maak 70 potten Druivenjam. Heb je deze opdracht niet, dan komt dat waarschijnlijk doordat je eerst nog een aantal oude opdrachten hebt staan.

Sommige spelers kregen de afgelopen weken geen opdrachten meer, terwijl er nog wel opdrachten waren. Nu we de nieuwe opdrachten hebben geupload, verschijnen de oude opdrachten die je nog niet gedaan hebt, ook. Je moet dus eerst de oudere opdrachten gedaan hebben, voor je de nieuwe opdrachten krijgt.

Tip: de Camping-artikelen die nieuw zijn in het spel, horen bij de nieuwe opdrachten.

Kerstopdrachten
Enkele spelers mailen ons met de vraag wanneer de Kerstopdrachten nu eindelijk eens verdwijnen. Het antwoord is: heel binnenkort. We hebben de Kerstopdrachten niet tegelijk met het uploaden van de nieuwe opdrachten weggehaald, om te zorgen dat onze server stabiel blijft.

Cadeau-teller
Ook om de stabiliteit van onze server te beschermen, hebben we een kleine verandering aangebracht in de teller van het aantal cadeaus dat je nog moet accepteren. Voortaan telt die nog maar tot 50. Als er meer dan 50 cadeaus in de wacht staan om geaccepteerd te worden, staat er 50+.

Ook in het Cadeaupaneel krijg je niet meer meteen alle cadeaus te zien die je kunt accepteren, en ook niet meer alle wensen die je buren je gestuurd hebben. Ze zijn er echter wel: klik maar op "Meer Zien". Ook dit hebben we gedaan om onze server stabiel te houden.

6 opmerkingen:

 1. dag Landleven,
  Ik heb de indruk dat ik geen wensen van buren meer ontvang sinds de balk 'meer zien' actief is. Ook blijven soms blokjes blauw terwijl er wel de boodschap bij verschijnt dat deze buur al een cadeau heeft ontvangen.
  groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, kun je hierover een mail sturen aan landleven.helpdesk@gmail.com? Kun je daarbij een screenshot van dit probleem meesturen? Een screenshot maak je zo:
  1. Wanneer het probleem in beeld is: druk op Print Screen.
  2. Open Paint of Word.
  3. Druk op Ctrl-V.
  4. Sla het bestand op
  5. Voeg het als bijlage aan de mail toe.

  Vergeet ook je Facebook User ID niet mee te sturen. Dat is de link die je ziet in de adresbalk bovenaan in je browser, op het moment dat je op je Facebook Profielpagina bent.

  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. id=179034765498357&v=app_2373072738

  hallo na de opdracht van de watermeloen heb ik weer geen opdrachten gekregen willen jullie eens kijken aub naar mijn probleem thx groeten sandra castro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. id=179034765498357&v=app_2373072738

  hallo landleven
  ik heb geen mail ontvangen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok, sorry: check je Facebook-berichten dan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen