zaterdag 24 maart 2012

Wat we behalve de Paaseieren nog meer hebben geupload

Klokje = "Beperkt
Verkrijgbaar"
Beste Landlevers, hallo allemaal. We hopen dat je de Paaseieren in de Winkel inmiddels gevonden hebt en dat alle boerderijen er steeds Paas-achtiger komen bij te liggen! Zorg wel dat je op tijd bent, want de Paaseieren zijn maar in beperkte hoeveelheid en/of in beperkte tijd verkrijgbaar. 

Je kunt dat zien aan het klokje dat erbij staat. Dit icoontje is in de plaats gekomen van de roodwitte letters die vroeger aanduidden dat een item beperkt verkrijgbaar was. 

Verder zijn er nog enkele dingen veranderd in Landleven. Misschien heb je het al gemerkt: je Level Up scherm en het Beloningsscherm wanneer je een opdracht hebt volbracht, hebben een nieuw jasje gekregen.
Het nieuwe Level Omhoog scherm.
Ook hebben we iets geupload dat je niet direct kunt zien. Het is een technische aanpassing die een eind moet maken aan de meeste problemen met het versturen van cadeaus. Mocht je nog steeds problemen hebben met cadeaus, laat het ons dan weten. 

Ga naar je boerderijscherm, scroll helemaal naar onder, en klik op de link Contacteer de Ontwikkelaars. Geef een geldig mailadres op (maak geen typefouten), en vink het vakje aan om ons te laten weten wie je bent - dit is zeer belangrijk!

1 opmerking:

  1. Misschien kan je iets doen met daalders en munten in de Level Up. Ik ben nu op level 40 maar krijg nogsteeds maar 1 daalder en 150 munten !!!
    En ik zie hierboven dat dat hetzelfde is op level 79 :(

    BeantwoordenVerwijderen